تفاوت-کولر-آبی-با-کولر-گازی

پول برق کولر گازی چقدر بیشتر از کولر آبی می آید

پول برق کولر گازی چقدر بیشتر از کولر آبی می آید

تفاوت کولر آبی با کولر گازی

گروهی به غلط گمان می کنند که کولرگازی بسیار گران تر از انواع کولر آبی است اما واقعا این طور نیست .


اگر شما یک کولر مثلا شش هزار آبی بخرید ، تقریبا همان پولی را پرداخته اید که دیگران برای خرید یک کولرگازی پنجره ای پرداخته اید ، پس بدون پیش داوری به بازار بروید .

برای خرید یک کولرگازی مناسب ، باید به نکات مختلفی توجه کرد .

برخی از آن ها را می توانید در ادامه بخوانید و برخی دیگر را حتما فروشنده به شما خواهد گفت . تنها می ماند حساسیت شما نسبت به نکات مهم که مسئله ای شخصی است و اگر کسی به توصیه ها توجه نکند ، تقصیر با خود اوست .

و اما نکات مهم :

1 – گفته شد که بدون پیش داوری به بازار بروید . همچنین پیش از آنکه یک مارک خاص را انتخاب کنید و یا بدون هیچ انتخابی به بازار بروید . در مورد ویژگی ها و مشخصات فنی انواع کولرگازی اطلاعاتی کسب کنید . اگر بدون آگاهی کافی راهی بازار شوید تنها سردرگمی نصیبتان می شود ، پس اولین کاری که باید کرد ، کسب اطلاعات است .

2 – به خاطر داشته باشید که سخن دوستان و فامیل و آشنایان و یا حتی شایعات ، شاید در مورد کیفیت غذای یک رستوران مرجع خوبی باشد ، اما قطعا نمی توان به این گونه سخنان ، درباره کولرگازی اطمینان کرد . توجه داشته باشید که شما قرار است بیش از 900 هزار تومان پول خرج کنید . پس لازم است اطلاعات لازم را از مرجع مطمئن کسب کنید .

3 – اطلاعاتی که باید درباره یک کولرگازی داشته باشید عبارتند از : پنل (در کولر های اسپیلیت) توان گرمایش و سرمایش هر پنل نوع کمپرسور برق مصرفی برحسب آمپر توان مصرفی کل بر حسب وات . ابعاد کولرگازی در کولرگازی پنجره ای خود دستگاه و در انواع اسپیلیت دستگاه داخلی وزن خالص رده انرژی میزان صدای کولرگازی در هنگام کار و … این گونه اطلاعات در بروشور های انگلیسی است . بدانید سایت اینترنتی هر مارک اطلاعات خوبی به شما می دهد .

4 – توجه داشته باشید که همیشه انتخاب یک مارک مشهور همه چیز نیست . همچنین پرداخت پول زیاد هم ملاک نیست . مهم این است که جنس خوبی بخرید .

5 – درانتخاب نوع و قدرت یک کولرگازی ابعاد اتاق شما بسیار مهم است . گاهی شما برای یک اتاق کوچک کولرگازی با قدرت بالایی خریداری می کنید و بعد مجبور هستید که همیشه آن را در حالت کم قرار دهید و یا از شدت سرمایش اذیت شوید . در آن هنگام شما پول خود را دور ریخته اید .

6 – توجه داشته باشید که کولرگازی دیواری یک دستگاه خارجی هم دارند . پس به هنگام خرید این نوع کولرگازی به جایی که دستگاه خارجی باید قرار گیرد و نحوه ارتباط آن با دستگاه داخلی هم توجه کنید .

7 – نکته مهم در کولرگازی ظرفیت سرمایشی آن هاست . ساده ترین کار برای دانستن این نکته و هماهنگ کردن آن با ابعاد اتاق ، یک تماس تلفنی با شرکت سازنده و یا فروشنده کولرگازی است . کارشناس این شرکت ها شما را راهنمایی می کنند .

8 – موتور برخی از کولرگازی ها برای مناطق جغرافیایی ساخته شده اند . مثلا برخی از آن ها ویژه مناطق گرم و مرطوب هستند که قیمت بالاتری دارند . اگر شما در جایی مثل تهران زندگی می کنید نیازی به این گونه کولرگازی ندارید . پس قبل از خرید نوع استفاده را تعیین کنید تا دچار ضرر نشوید .

9 – برق مصرفی کولرگازی پنجره ای 5/2 برابر کولر های اسپیلیت است . اگر با حوصله و تحقیق کولرگازی را انتخاب کنید – حتی اگر کمی گران تر باشد – که رده برق مصرفی آن A باشد ، در طول چند سال این مبلغ از پرداخت قبض جبران خواهد شد .

10 – حالا نوبت خریداری کولرگازی است . کوتاه ترین ، بهترین و معمول ترین روش خرید کولرگازی پس از مشاوره و جمع آوری اطلاعات و تصمیم گیری نهایی به صورت تلفنی است . فقط کافی است اطلاعات لازم ، شامل متراژ محل ، تعداد پنجره ، ساعات استفاده از کولرگازی ، تعداد نفرات ساکن در محیط و … را به کارشناسان فروش اعلام کنید . بقیه کارها به صورت خودکار انجام می گیرد .

11 – چه به بازار بروید و چه تلفنی جنس مورد نظر را تهیه کنید ، حتما باید به یک سری از نکات توجه داشته باشید ، بدانید که امضاء کردن فرم تحویل کولرگازی پس از نصب ، یعنی تایید صحت نصب و سلامت کولرگازی . پس هرکاری لازم است تا پیش از امضاء برگه ، انجام دهید .

12 – کولرگازی هایی که به صورت قاچاق وارد شده اند ، سریال ساخت دستگاه با تیغ از روی کارتون بریده شده و یا مخدوش است و فاقد گارانتی هستند . البته کمی ارزان تر هستند ولی خرید آن ها یعنی ریختن پول در جوی آب ! پس کولر بدون ضمانت نامه نخرید .

13 – متاسفانه در ایران داشتن ضمانت نامه برای کالا اجباری نیست و فقط مزیت یک کالا محسوب می شود . این مسئله باعث می شود گاهی مندرجات بعضی از ضمانت نامه ها آن قدر دو پهلو و گنگ باشد که مصرف کننده به کمترین حقوق خود برسد ، پس اطلاع از مندرجات ضمانت نامه شرکت ها از ضررهای احتمالی جلوگیری خواهد کرد .

14 – قیمت کولرگازی اعلام شده از سوی شرکت های داخلی یا خارجی ، به قیمت درب کارخانه ، عمده فروش و مصرف کننده تقسیم می شود ، همچنین در فصول مختلف سال قیمت ها تغییر می کنند . بهترین کار پرسیدن دقیق قیمت هاست .

15 – مواظب هزینه های پنهان بعد از خرید باشید . نصب اکثر کولرگازی ها رایگان است ولی هزینه هایی مانند لوله ، آهنگری و … برعهده خریدار است . همچنین گاهی از مواقع قیمت قطعات یدک و دستمزد خدمات بعد از فروش شرکت ها ، از خود کولرگازی های خریداری شده بیشتر است .

16 – تعداد مراکز نصب سرویس خدمات بعد از فروش شرکت های وارد کننده و تولیدکننده کولرگازی مزیتی است نسبت به رقباء .

17 – از فروشنده بخواهید نزدیک ترین محل نمایندگی نصب و یا دفتر اصلی خدمات بعد از فروش کولرگازی خریداری شده را زیر فاکتور قید کنید . چرا که در صحت و سهولت ارتباط و نصب سریع کولرگازی موثر است .

18 – داشتن دفترچه راهنمایی فارسی و یا CD راهنمای استفاده از کولرگازی و یا خدمات دوره ای رایگان ، می تواند مزیتی برای انتخاب مارک مورد نظر باشد .

19 – شروع ضمانت نامه های کولرگازی اغلب شرکت ها سه گزینه است : الف : از تاریخ صدور فاکتور ب : از تاریخ نصب ج : از تاریخ نصب شما بهتر است که گزینه دوم را انتخاب کنید .

20 – کنترل از راه دور و پانل کولرگازی (در کولرگازی های اسپیلیت) توسط برخی از شرکت ها ضمانت نمی شود و یا ضمانت کمپرسور در مدت گارانتی ، با قید شرط و اما و اگر است . عبارت ” بدن قید و شرط کمپرسور گارانتی می شود ” تضمین کننده منافع شماست .

21 – مقررات بعضی از شرکت های نصب کننده کولرگازی به این صورت است که شماره سریال درج شده روی کارتن محصول را از شما می خواهند بهتر است تا رسیدن کولرگازی ، شماره سریال را از فروشنده گرفته و به خدمات بعد از فروش جهت نوبت گیری نصب اعلام کنید .

22 – پرداخت هرگونه وجه اضافی خارج از تعرفه نصب را با شرکت اصلی هماهنگ کنید .

23 – استفاده از مواد ضدزنگ در کولرگازی های اسپیلیت باعث طولانی شدن عمر دستگاه و شبکه کندانسور و تبادل سریع گرما و سرما می شود و در کاهش مصرف برق و راندمان نهایی تاثیر متقابل دارد .

24 – در ساخت کولرگازی های پنجره ای که علاوه بر سرمایش گرمازا نیز هستند ، از پمپ گرما یا المنت استفاده شده که پمپ گرما نیز بهتر عمل می کند .

25 – اگر کولرگازی با کنترل از راه دور می خرید ، بهتر است دکمه خاموش و روشن کردن کولرگازی ، علاوه بر کنترل روی پانل کولرگازی نیز تعبیه شده باشد . هوا که گرم می شود ، مشکلات مردم هم آغاز می شود .

استفاده از کولر های آبی ، دردسرهای فراوانی دارد که افزایش مصرف آب و خرابی مکرر کولر تنها دو مشکل اولیه هستند . بارها شنیده ایم که خوابیدن زیر باد کولر آبی ، بدن را کرخت می کند .

رطوبتی که از طریق دریچه های کولر وارد خانه می شود ، هم باعث درد های استخوانی می شود و هم لوازم چوبی را خراب می کند .

برای همین است که سعی می شود ، در میسر کانال کولر ، یک پیچ وجود داشته باشد تا رطوبت کمتری وارد خانه شود .

شرجی شدن هوا در ظهر تابستان یکی دیگر از مشکلات این نوع کولر ها بوده و سرانجام باید به اتلاف انرژی زیاد کولر های آبی اشاره کرد که در حقیقت دور ریختن پول است .

استفاده از پنکه نیز در روزهای گرم تابستان نیز تاثیری در خنک شدن هوا ندارد .

این پنکه ها تنها هوا را با شدت جابجا می کنند که اگر هوا گرم باشد ، جابجایی ناثیری در خنک شدن آن ندارد .

طبیعی است که استفاده از خنک کننده هایی مانند کولرگازی یا سیستم تهویه هوا ، راه بهتری برای آسایش در فصل تابستان است . آن هم در کشور گرمی مانند ایران .

البته این بدان معنا نیست که کولرگازی ، هیچ مشکلی ندارد ، اما قطعا کم مشکل تر هستند .

کولرگازی امروزه انواع مختلفی دارند که تقریبا می توانند به سلیقه هر مشتری پاسخ گویند . اما تا پیش از اقبال عمومی به استفاده از کولرگازی ، عملا این دستگاه ها از تنوع پایینی برخوردار بودند .

کولرگازی قدیمی ، تنها در برخی مناطق خاص مورد استفاده قرار می گرفتند و مثلا در شهری مانند تهران استفاده از این نوع کولرگازی اصلا مرسوم نبود . اگر یک کولرگازی قدیمی را دیده باشید ، می دانید که به شکل یک مکعب مستطیل ساده بودند که داخل یکی از پنجره های اتاق جاسازی می شدند و نیمی از آن بیرون و نیمی دیگر در داخل اتاق قرار می گرفت .

در آن زمان ، تنها امکان ویژه ای که روی این کولرگازی قرار داشت ، پرده های خودکار تنظیم کننده جهت وزش باد بود نه از کنترل خبری بود و نه از امکانات ویژه ای که این روزها در کولرگازی ها می بینیم ، سر وصدای این کولرگازی ها و مصرف زیاد برقشان هم موضوعی بسیار مشکل ساز بود .

ما با فراگیر شدن استفاده از کولرگازی در اکثر مناطق جغرافیایی به دلیل ویژگی های خاص آن ها و همچنین روند فزاینده گرم شدن کره زمین ، عملا کولرگازی امروزی آن قدر به امکانات مجهز شده اند که قطعا برای تعیین مدل مناسب دچار مشکل می شوید .

برای آشنایی با انواع کولرگازی و انتخاب یکی از آن ها ، ابتدا باید با شکل ظاهریشان آشنا شوید .

به قول دوستی ، قیافه همه چیز نیست اما استارت اولیه است .

در حال حاضر اگر بخواهیم کولرگازی را به لحاظ شکل ظاهری و نوع کاربری شان تقسیم کنیم باید به 3 نوع کولرگازی اشاره کنیم که هریک بنا بر شکل ظاهری شان ، کاربردهای متفاوتی دارند .

البته باید توجه داشته باشید که به رغم وجود 4 نوع کولرگازی که عبارتند از : کولرگازی پنجره ای کولرگازی اسپیلیت ( دو بخشی ) کولرگازی قابل حمل کولرگازی مرکزی در بازار ایران ، کولرگازی به دو نوع کلی کولرگازی پنجره ای و کولرگازی اسپیلیت ( دو بخشی ) تقسیم می شوند .

کولرگازی پنجره ای :

کولرگازی پنجره ای تا سال ها ، عمومی ترین و پر استفاده ترین نوع کولرگازی بودند . این نوع کولرگازی به دلیل راحتی شان در نصب و راه اندازی ، همواره مورد استقبال مصرف کنندگان قرار داشته اند چرا که شما می توانید با خرید یک کولرگازی پنجره ای و نصب آن در داخل یکی از پنجره های اتاقتان از سرمای این کولر لذت ببرید . کولرگازی پنجره ای غالبا برای خنک کردن آپارتمان های کوچک یا 1 الی 2 اتاق مورد استفاده قرار می گیرند .

این نوع کولرگازی هوای گرم و مرطوب اتاق را به داخل خود می کشند و آن را خشک و خنک کرده و دوباره با اتاق باز می گردانند تا محیط اتاق خنک شود .در واقع هوای گرم از طریق یک گیرنده گرفته و از فیلترهای مخصوص به بیرون از اتاق فزستاده می شود .

توجه داشته باشید کولرگازی دارای یک واحد تنظیمی هستند که قسمت خشک کننده در جلوی آن قرار دارد و داخل اتاق قرار می گیرد و بخش گرم کننده آن پشت است و عملا بیرون از دریچه یا پنجره ای که کولرگازی را روی آن نصب کرده اید قرار می گیرد .

همان طور که گفته شد کولرگازی پنجره ای دارای نصب راحتی هستند و عملا خود شما نیز می توانید این کار را انجام دهید که با این کار دیگر هزینه نصب نخواهید داشت .

اکثر کولرگازی پنجره ای جدید بی سر و صدا یا کم صدا هستند .

اما چنانچه تمام بخش های کولرگازی در داخل اتاق قرار گیرد سر و صدای آن از سیستم هایی که کمپرسور در بیرون اتاق قرار دارد بیشتر خواهد بود . قطعا سیستم های کولرگازی پنجره ای حداقل یکی از پنجره های اتاق یا ساختمان شما را مسدود می کند به همین دلیل برای اینکه در فصل سرد سال ، سرما وارد خانه تان نشود باید اطراف آن را کاملا بپوشانید اگرچه کولرگازی قاعدتا برای نصب روی یک دریچه یا پنجره ساخته شده اند اما با توجه به ضخامت دیوار ، برخی از این کولرگازی ها را می توان در داخل یک قالب قرار داد و با استفاده از چند قلاب یا بازوی محکم جای سیستم را روی دیوار محکم کرد و قطعا برای کار بهتر است با بخش خدمات پس از فروش مربوطه تماس بگیرید .

: کولرگازی اسپیلیت ( دوبخشی ) شبیه سیستم های تهویه مرکزی هستند با این تفاوت که این نوع کولرگازی از مدل های پنجره ای گران تر اما از مدل های تهویه مرکزی ارزان تر است . این نوع کولرگازی ها به تازگی طرفداران فراوانی یافته اند و از انواع چند دریچه آن ها بسیار استفاده می شود .


#کولرگازی #کولر_گازی #کولرگازی_جنرال #کولر_گازی_جنرال #نمایندگی_جنرال #مصرف_برق_کولرگازی #شکار_جنرال #جنرال_ZH #جنرال_لبخندی #قیمت_کولرگازی_جنرال

2 پاسخ
  1. محسن جاویدی
    محسن جاویدی گفته:

    سلام
    روز بخیر
    کلی گشتم تا سایت اصلی کولر گازی جنرال یا همون نمایندگی مرکزی جنرال پیدا کردم
    مرسی که هستید

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.